STILLA MÄSSA

Onsdagar kl 18 i Helga Trefaldighets kyrka

Terminens första mässa sker 21 augusti.

Former, uttryckssätt och ett språk man förstår. Musik och sång, viktiga frågor, bröd och vin. Alla är välkomna, oavsett om man är van eller ovan kyrkobesökare.

Vi firar gudtjänst med nattvard varje onsdag kl 18.00. Mässan firas i  Helga Trefaldighets kyrka (karta).

Mässan är enkel och stämningsfull med ljuständning, musik, reflektion och tystnad.

REGNBÅGSBÖN UNDER UPPSALA PRIDEFESTIVAL

➤ 20 sep kl 18 i Helga Trefaldighets kyrka

I samband med Uppsala Pride ansvarar Universitetskyrkan för en regnbågsbön.

Bönen kommer att hållas på engelska.

TAIZÉBÖN

➤ 29 september

kl 18.00 i Helga Trefaldighets kyrka

Taizébönen är en meditativ gudstjänst med mycket bön och sång. Du som vill vara med och öva stämmor, tända ljus eller läsa text på något språk, hör av dig till någon av oss i Universitetskyrkan.

REGNBÅGSMÄSSA

➤ 27 okt kl 17 i Helga Trefaldighets kyrka

Vi firar tillsammans en mässa i kärlekens tecken under regnbågen. Vi bjuder in till fika efter mässan.

Mässan hålls på svenska och engelska.

UNIVERSITETENS JULGUDSTJÄNST

➤ 16 december kl 19.00 i Uppsala Domkyrka

Kom i julstämning och fira Julgudstjänst i Uppsala Domkyrka!

Den stora julkören kommer att framföra musik med sångare från studentkörerna och Uppsala Akademiska Kammarkör, under ledning av Director Cantorum Stefan Parkman. Medverkar gör även studenter från universiteten, kårer och nationer samt studenternas fanborg. Välkomna!